Skæv musikbranche?

Jeg bor i Norge, og det har jeg gjort i snart 15 år. Jeg elsker det, jeg elsker naturen, nordmændene og alt det hele. Simpelthen. Og heldigvis kan de fleste af dem også godt lide mig. For eksempel min nabo Olav, som forleden kom over til kaffe og med meldingen om, at vi lavlandsaber sgu da bidrager med meget godt til Norge. Han viste mig en narkotest, han havde købt online – og den kom fra et dansk firma.

En datter kysser med en musiker

Nu skal man kende Olav for at se det sjove i situationen. Han er 2,08 meter høj, et bjerg af muskler, isblå øjne og en ganske uregerlig manke af – surprise.. blondt hår. En sand viking at se til – og med en stemme så dyb og “stor”, at det næsten er løgn.

Han har to døtre  – en på 17 og en på 19 – og de er begge så smukke og struttende sunde, at de kan vække enhver mellem 14 og skinddød. Og nu er den ældste af dem altså begyndt at kæreste med en musiker.

Olav er overbevist om, at ham musikeren er sådan et hashrygende, cocainsniffende ringvrag, der bestemt ikke fortjener hans datter.

Olav havde søgt lidt på nettet og blandt andet faldet over en dansk artikel, og den havde inspireret ham. Olav siger, at det er fint at læse på dansk – det er jo blot norsk stavet forkert.

FAQ om narkotests

Nu skal ungersvenden, der har formastet sig til at smigre Olavs datter så have et valg, forklarer Olav: Enten tager han sådan en test for hasj og andet skidt – eller også vil Olav fortælle ham, som kun Olav kan gøre det, at hans eneste chance for et langt liv med førligheden i behold er, at han holder sig mindst 1 kilometer fra Olavs døtre resten af livet.

Når Olav siger den slags til nogen, bliver det taget alvorligt – ingen tvivl om det. Så nu sidder jeg og venter på at høre, hvordan det gik med den test af ungersvenden. Den historie skal du nok få senere!

Disclaimer
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *