Jan van Haasteren – verdens sjoveste puslespil

Jan van Haasteren puslespil er nogle af verdens mest kendte puslespil. Puslespillene er kendetegnet ved at være livlige og humoristiske, som det f.eks. let ses her: https://www.hyggeonkel.dk/puslespil/jan-van-haasteren-puslespil/. Det der gør Jan van Haasteren spil særligt karakteristiske er, at motiverne er ekstremt detaljerede, og der er mange historier at finde og studere. Puslespillene har forskellige temaer, men fælles for dem er, at der altid er liv og bevægelse og en masse humor.

Jan van Haasteren sælges i dag over hele verden, og er meget populært. Jan van Haasterens puslespil findes i et hav af udgaver med alt fra 150 til 5000 brikker i. Der er desuden store familiepuslespil, som kan samle hele familien i flere timer.

Jan van Haasteren – puslespil med skjulte motiver

Børn er vilde med Jan van Haasteren spillene, både fordi de enkelte brikker fortæller en historie, samtidig med at brikkerne som en helhed skaber sjove og underholdende universer.

Man kan altid kende et Jan van Haasteren puslespil, blandt andet ved nogle specifikke detaljer, der går igen i alle motiverne. Det er fx motiver som ”hajfinnen” eller ”de klemte hænder”. Jan van Haasteren har selv udtalt, at der er over 40 elementer, der går igen i alle hans puslespil, så der er noget at lede efter for alle entusiasterne. 

 

Disclaimer
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *