Mange bruger dating til at finde venner

Jagten på at finde en kæreste kan være en lang og snoet vej, der er fyldt med forhindringer undervejs – selv, når du bruger netdating. Du kan opleve, at du skal på mange dates inden du møder den helt rigtige. Men det behøver ikke, at være en negativ oplevelse, at en date ikke gav det ønsket resultat. Du kan nemlig opleve, at selv den værste date kan blive til en god oplevelse. Det kan nemlig være den ven, som du har manglet. Flere og flere får venner via netdating. Det kan ske, når man mindst venter det – ligesom med kærligheden. En side som f.eks. 40plus.dk oplever ofte, at brugerne i lige så stor grad leder efter venskaber, som efter kærlighed. Og her er en dating side et godt sted at lede.

At venskab kan skabes via netdating kan også fremkomme, når man skriver sammen. Man behøver nemlig ikke kun, at skrive med folk, der potentielt kan blive ens kæreste. Når man skriver med folk, så kan man komme ind i et rum, hvor der er perfekt kemi og på den måde, så kan man åbne sig og fortælle om sig selv. Derfor kan man skabe mange venskaber via netdating. Der findes mange mennesker i hele verden, der har flere digitale venner end venner i det virkelige liv. Det er blevet mere og mere normalt, da internettet og computer er blevet en større del af vores samfund.

En af fordelene ved at have digitale venner på datingsider kan være, at du kan snakke med dem om de problemer, som du kan rende ind i. At opholde sig på en datingside på internettet kan ikke altid være nemt, da man til tider kan opleve mindre behaglige episoder. Derfor kan det være godt, at have nogle at snakke med om disse oplevelser, selvom man ikke har mødt vedkommende i virkeligheden. Man kan blive stimuleret ekstrem godt på internettet ved at snakke med andre mennesker, da man kan åbne sig på en helt anden måde end man normalt ville gøre. Hvis den rette kemi er der, så sker det automatisk at man åbner sig og deler ud af sit liv. På den måde, så dannes venskaber og det sker ofte, når man mindst venter det. Men som tidligere nævnt, så kan venskaber også blive skabt på datingsites, hvis man har været på date i det virkelige liv. Så har man ligeledes fortalt og delt ud af sit liv til vedkommende, som så kan blive ens ven – både i virkeligheden og digitalt.

Når man er på netdating, så er det med formål, at finde en kæreste. Men sommetider, så kan man blive postivt overrasket, da man kan få sig en ny ven. Man kan komme ud for, at man ikke behøver at se personen i virkeligheden, men blot have vennen som en digital ven. Det kan være en stor hjælp, hvis man er ny i netdating universet og derfor søger råd og vejledning. Samtidig med det, så kan man dele ud af sine oplevelser og betro sig til sine nærmeste på den pågældende datingside. Så hvis du mener, at du gerne vil have en kæreste eller nogle venner, så er et ophold på en datingside et godt og alternativt skridt at tage.

Disclaimer
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *