Mange benytter datingsider til at finde venner

Datingsiderne er som regel forbeholdt de mennesker, der gerne vil ud på en date – uanset hvordan den date så ser ud. Men efterhånden er der også rigtig mange mennesker som leder efter venner på datingsiderne.

Har du selv interesse for at finde nogle mennesker og blive venner med dem gennem datingsider? Eller er du bare nysgerrig efter at læse mere om dette fænomen? 

Så bør du læse med her. Her kan du nemlig blive lidt klogere på, hvordan man skaber sig venner via datingsiderne.

Mødet med nye mennesker

Det helt gennemgående træk ved dating er, at man møder nye mennesker. Normalt når man dater handler det om at finde en, som man har en rigtig god kemi med, som man kan have et form for romantisk forhold til.

Men nogle gange møder man nu også mennesker, som man egentlig har en god kemi med, men som man ikke rigtig føler sig tiltrukket af. Disse mennesker kunne sagtens gå hen at blive gode venner i stedet for.

Der er jo trods alt en grund til at i gik ud sammen og hvorfor i måske har mødtes et par gange. I har tydeligvis noget at sige hinanden, men bare fordi samtalen er god, behøver det ikke at være et godt romantisk forhold.

Hvis det er sådan det står til med dig og den person som du dater lige nu, så kunne i jo blive venner i stedet for. På den måde har du stadig fået lært en ny og rar person at kende, selvom det altså ikke lige var på en romantisk måde.

Vær klar i mælet

Hvis du selv har interesse for at finde venner gennem diverse datingsider, så er det meget vigtigt at du er helt tydelig omkring det du vil have.

Det gør ingenting, at man går hen og bliver venner efter at man er begyndt at date, hvor man egentlig startede med at ville have et romantisk forhold. Det er jo det der kan ske.

Men det er forkert at lade den anden tro, at man gerne vil have et romantisk forhold, når det man egentligt er ude efter, er en god ven. Derfor er det altid en god ide at være helt tydelig omkring det du er ude efter og hvilket slags forhold til denne her person du søger.

På den måde er der også større sandsynlighed for, at I egentlig får skabt et godt venskab.

Søg andre veje

Hvis du gerne vil øge din omgangskreds og få nogle flere venner, så prøv også gerne nogle flere muligheder end datingsider på nettet.

Man kan ofte finde en del grupper på sociale medier eller sider på nettet, som retter sig specifikt til mennesker, som gerne vil have nogle flere venner. Her har du måske bedre chance for at finde nogle venner.

Der er intet forkert ved gerne at ville have nogle flere venner, så søg gerne vidt og bredt efter dem. Inviter dem på en kop kaffe og begynd at snakke. Eller lav andre sjove ting sammen med dem. Før du får set dig om, er I måske blevet perlevenner.

Disclaimer
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *