Jeg tænker allerede på julegaverne i starten af året

Selv om vi kun er nået til april måned, så er jeg faktisk allerede begyndt at tænke på, hvilke julegaver jeg vil ønske mig i slutningen af året.

Jeg ved godt, at det er tidligt, men sådan har jeg faktisk haft det i en del år efterhånden – og jeg synes egentlig også, at det er en god idé at starte tidligt med at kigge på ønskerne.

Jeg skriver ned hen ad vejen

Jeg skriver simpelthen mine ønsker ned hen ad vejen. Når jeg står og laver mad og tænker: Arghh, det kunne nu være dejligt med en ny gryde eller en stegepande, så skriver jeg det på ønskesedlen. Eller hvis jeg lige falder over en annonce for en dims til haven, som jeg simpelthen ikke kan undvære, eller når jeg ser noget flot tøj i et butiksvindue og tænker: Det er lige sådan et sæt jeg ønsker mig, så bliver det hele simpelthen sat på ønskelisten.

Nogle gange er jeg også ude for at købe noget nyt tøj og finder så en hel masse, som jeg godt kunne tænke mig. Men hvis jeg køber det hele, bliver det måske bare lige en anelse over budgettet. Så ryger det, som jeg vælger fra også en tur med på ønskesedlen.

Så på den måde, kan jeg altså få mig en ganske omfattende liste over julegaver i løbet af året.

Jeg reviderer listen løbende

Jeg sørger selvfølgelig også for, at rette ønskesedlen til løbende, så den hele tiden er opdateret. Det hænder jo, at jeg køber nogle af tingene på listen selv. Måske kommer de lige på et rigtig godt tilbud eller måske føler jeg bare, at jeg simpelthen ikke kan vente længere, men bare må eje den dims – nu og her.

Nogle gange fortryder jeg også et ønske. Så er den der fede trøje måske slet ikke så fed alligevel. Eller måske er der kommet en ny og bedre (eller billigere) udgave af en eller anen ting, som jeg har haft kig på. Så bliver der også rettet i julegavelisten, så der hele tiden er styr på tingene.

Det er let, når vi nærmer os jul

Det er simpelthen så let, når vi nærmer os jul og folk begynder at spørge: Hvad ønsker du dig i julegave? Så kan jeg lige finde listen frem og sende afsted til dem. Og så ved jeg også samtidig, at de ønsker, som jeg giver til familie og venner virkelig er noget, som jeg godt kan tænke mig – det er ikke bare noget, jeg lige har fundet på, fordi at ”nu skal jeg altså finde nogle ønsker”.

Når man har samlet mange ønsker sammen, er det også meget lettere at dele ud af dem, så man ikke giver de sammen ønsker til flere. På den måde er der også meget mindre chance for at få den samme ting i gave flere gange, så man skal til at bytte en hel masse efter jul.

Det er på mange måder altså bare smart, synes jeg, at starte med ønskelisten i god tid – det kan jeg i hvert fald godt li’.

Disclaimer
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *