Bryggers

Er du træt af vaskemaskiner og tørretumblere, som aldrig virker optimalt? Og er du i det hele taget træt af et fugtigt bryggers, som hverken har charme eller stil? Hvis du kan nikke genkendende til disse spørgsmål, er der hjælp at hente. For nyligt har jeg nemlig foretaget en komplet renovering af mit bryggers, hvor alt fra møbler til hvidevarer blev udskiftet. I dette blogindlæg tager jeg dig med igennem dele af renoveringsprocessen, hvor du kan læse mere om vejen til et flot og funktionelt bryggers med hvidevarer fra Whiteaway.com, samt hvordan du kan spare penge på dit køb med en rabatkode til Whiteaway fra rabatbanditten.dk.

Udskift de gamle hvidevarer

Med mange år på bagen stod min gamle vaskemaskine og tørretumbler af. Derfor blev jeg nødt til at investere i nye – men projektet blev hurtigt langt mere omfattende, end jeg først havde forestillet mig. Efter et kig på mit grimme og dystre bryggers, besluttede jeg mig hurtigt for at iværksætte et renoveringsprojekt. Først og fremmest gik dette projekt ud på at udskifte bryggersets hvidevarer.

Som sagt stod den gamle vaskemaskine og tørretumbler af, og derfor skulle jeg investere i nye og mere moderne hvidevarer. Jeg opdagede hurtigt, at markedet var stopfyldt med smarte løsninger, og inden længe var både min gamle vaskemaskine og tørretumbler på vej til lossepladsen. Efter et besøg hos Whiteaway.com opdagede jeg nemlig en meget smart og funktionel løsning – en vaske-tørremaskine. Foruden den super smarte funktion med en funktionel dobbeltløsning, hvor vaskemaskine og tørretumbler er samlet samme sted, er der ligeledes andre fordele ved en vakse-tørremaskine. I stedet for at have to store maskiner stående i mit bryggers, behøver jeg nu kun at have én maskine stående, hvilket har skabt plads til opbevaring af andre praktiske sager. Jeg fandt min nye vaske-tørremaskine på Whiteaway.com, hvor jeg investerede i modellen AEG L98485HWD. Med en rabatkode til Whiteaway fra rabatbanditten.dk sparede jeg 8% på købet, hvilket var omtrent 1000 kr. Den eneste ulempe ved min nye maskine er tørrefunktionen. Denne er nemlig lidt anderledes end en traditionel tørretumbler, da tøjet efterfølgende skal have lov til at afdampe, inden det føles helt tørt. Til gengæld er maskinen genial for dig, som har begrænset plads, og som vil spare tid på vasketøjet og stadig nyde godt af nyvasket og ny-tørret tøj.

Hvis du ønsker den mere traditionelle løsning, tilbyder Whiteaway ligeledes et bredt udvalg af smarte og moderne vaskemaskiner og tørretumblere. Der er stor forskel på størrelsen af disse, så alt efter plads og design kan du finde den helt ideelle løsning, som vil passe perfekt til dit bryggers. Lige nu har Whiteaway en række gode tilbud på vaskemaskiner og tørretumblere – med disse tilbud kan du få meget mere for pengene. En vaskemaskine, som netop er på tilbud, er modellen Siemens WM14Y748DN. Du kan finde et link til de gode tilbud samt andre rabatkoder på rabatbanditten.dk.

Bryggers på den nemme og stilede måde

Foruden udskiftning af hvidevarer er der en række andre tiltag, som du kan gøre for at få dit bryggers til at fremstå flot og funktionelt. Udover mine nye hvidevarer investerede jeg i en bordplade over hvidevarerne, som samtidig kan fungere som bryggersbord. En super smart måde, hvorpå man kan udnytte pladsen fuldt ud. På bordet kan man ligeledes udnytte pladsen med smarte opbevaringsfunktioner. Herunder fine kasser, hvori man kan opbevare rengørings- og vaskeudstyr, så man kan opbevare tingene på en diskret måde.

Husk ligeledes, at bryggerset skal passe til boligens stil. Hvis stilen i dit hjem er præget af et retro-look, kan du videreføre dette i bryggerset ved at tilføje træmøbler og kurve. En meget populær måde at indføre retro-looket er ligeledes ved at hæve hvidevarerne med en smart vaskebænk. Foruden bænkens flotte design løfter den hvidevarerne i en sådan højde, at du har nemmere adgang til vasketøjet. Du kan ofte være heldig af finde vaskebænke på loppemarkeder eller i andre retro-butikker.

Hvis dit hjem derimod er i en moderne indretning, kan du videreføre denne i dit bryggers ved at tilføje et koldt og minimalistisk look. Klinkerne skal være sorte eller grå, og generelt skal indretningen præges af disse farver. Stofkurvene tilhører ligeledes den moderne stil, hvor du med smarte stofkurve kan sortere husets vasketøj.

Foruden vaskerum bruger mange bryggerset til opbevaring af strygejern, støvsuger og andre af hjemmets nødvendige apparater. Mens du er i gang med renoveringen af dit bryggers, er det derfor en god idé at udskifte disse apparater med nye og mere funktionelle varianter. På Whiteaway.com kan du finde gode støvsugere med høj sugeevne. Derudover kan du finde et nyt strygejern, så dit vasketøj kan fuldendes efter en tur i vaske-tørremaskinen. Du kan ligeledes få 8% rabat på køb af støvsugere og strygejern ved brug af en rabatkode fra rabatbanditten.dk.

Disclaimer
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *