Opgrader din fest med fyrværkeri

I dag bliver fester mere og mere spektakulære. Mere og mere kreative. Og mere og mere anderledes. Ofte når vi inviterer til en større fest, arrangerer vi det hele i et vist tema. Dækker bord efter det, laver mad efter det og sørger for underholdning, der støtter op om det. Større fester er sjældent bare suppe, steg og is og lidt musik på anlægget til sidst.

I dag holder vi bryllupsfester med liveband eller bigband eller måske får vi en professionel pianist til at guide os gennem hele aftenen.

En rejecocktail til forret, steg til hovedret og is til dessert er imidlertid gået af mode – i stedet skal der mere til. Vi iscenesætter vores feste inden for nogle rammer, som sætter gæsterne i en særlig stemning, og vi byder gerne op til nytænkt spændende underholdning.

Temaerne, underholdningen og rammerne generelt kan vise sig i adskillige afskygninger; men fælles for dem alle er, at de skal være festlige. Af og til kan det – for den mindre kreative – være svært at finde på og arrangere nyt. Men et rigtig smart trick til at skabe den allermest festlige stemning er fyrværkeri. Det sættes i gang, når mørket har lagt sig, når middagen er indtaget, og når det dermed er tid til for alvor at fyre op under festlighederne. Det tager sig ud som en skøn overraskelse og selve fyrværkerishowet vil til enhver tid vise sig som uforudsigeligt og som noget ganske specielt til den enkelte fest.

Skræddersy dit fyrværkerishow

Selve fyrværkerishowet kan arrangeres på forskellig vis, så det netop passer til den enkelte fest. Der kan sættes musik til, og ikke mindst farverne og symbolerne på himlen kan tilpasses de ønsker, festarrangøren har. Og selvom fester i dag generelt bliver arrangeret ganske kreativt og opfindsomt, så er der faktisk ikke så ofte fyrværkeri indblandet. Endda selv om fyrværkeri er noget af det mest festlige, folk kan komme i tanker om.

Måske forbinder folk fyrværkeri med nytårsaften og kender til regler omkring, hvornår på året man må skyde af – og dermed også, at det i langt de fleste uger på året ikke er tilladt at skyde af. Men indhenter man et tilbud fra en professionel fyrværker, så sørger vedkommende for tilladelse og står i øvrigt for alt praktikken i forhold til afskydningen af fyrværkeriet. Der er dermed ikke grund til at se den del af det som en begrænsning.

Pris og kvalitet hører sammen

De fleste har indtryk af, at fyrværkeri er en kostbar affære. Men sammenlignes prisen med eksempelvis et godt liveband, så er det ikke nødvendigvis særlig peberet. Dog er det som med så meget andet: Pris og kvalitet hører sammen. Jeg har dog erfaret fra flere fester, at man faktisk får rigtig meget for pengene, når en professionel fyrværker kommer ud og laver fyrværkerishow. Samtidig lægger du også den nødvendige sikkerhed og ansvarlighed over til en professionel, og du behøver ikke stå for noget af det praktiske.

Er du netop i gang med at planlægge en helt særlig fest, så overvej om du skulle udmærke dig ved at bestille et fyrværkerishow. Det vil dine gæster sent glemme.

Disclaimer
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *