Lingeri

Det var noget af en ilddåb, jeg fik i mit nye job som ekspeditrice i en lingeriforretning. Jeg startede i stillingen den 1. november, og de første uger skulle jeg jo koncentrere mig om at finde rundt i de mange forskellige varer i butikken og i det hele taget lære af min chef, hvordan man betjener kunderne i den type forretning.

Det passede nu også meget godt, for i de første uger af min ansættelse var der faktisk ikke specielt travlt med at ekspedere. Til gengæld var der nok at gøre med at forberede julehandelen, som er årets absolut travleste periode i sådan en butik.

Min chef fortalte mig, at vi fra starten af december kunne forvente, at juletravlheden for alvor sætter ind, og derefter bliver det bare værre og værre i de seneste uger op til jul. For så er det, at det går op for mændene, at de skal have købt en julegave til hende derhjemme, og så får de travlt med at finde på det helt rigtige.

 

Indehaveren, som er en kvinde lidt ældre end jeg selv, havde nok en tilbøjelighed til at grine lidt af de mænd, der kommer i sidste øjeblik for at købe, hvad de selv anser for at være den helt rigtige julegave til kvinder. Om disse mænd virkelig mener, at noget lækkert og forførende undertøj er det, enhver kvinde sætter mest pris på, eller om det også er af egoistiske grunde, at de så tit vælger den type julegave, skal jeg lade være usagt, men det er i hvert fald en kendsgerning, at når vi kommer tæt på jul, så er flertallet af kunderne af det mandlige køn, mens det er modsat resten af året, fortalte min chef.

Men jeg kunne dog selv konstatere en af de første dage i december, at det ikke er alle mænd, der kommer i sidste øjeblik for at købe julegave til konen eller kæresten. Jeg fik nemlig en mandlig kunde, som fortalte, at han skulle have et helt bestemt BH sæt, som han ville give sin kæreste i julegave.

Han var vist helt stolt over at vide, hvilket mærke det skulle være, og han var heller ikke et sekund i tvivl, da jeg spurgte til, hvilken farve sættet skulle have, det skulle helt sikkert være sort. Men han kom lidt til kort, da jeg også var nødt til at spørge ham om, hvilken størrelse skål, hans kæreste brugte i BH. Det havde han helt glemt at interessere sig for, og han troede vist, at det var nok at vide, at hun brugte tøj i størrelse 38.

Jeg forklarede ham, at der jo er forskel på brysternes størrelse selv hos kvinder med ens kropsmål i øvrigt. Han var lige ved at rødme, men vi fik os skudt ind på den rigtige størrelse efter lidt snak frem og tilbage.

Det var en ret ung mand, og jeg kunne tydeligt mærke, at han bestemt ikke var vant til at købe lingeri, men han var alt andet lige en meget behagelig kunde.

Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *