Så udkom den nye iPhone 6

Jep, det har du sikkert også allerede bemærket – for det har været overalt i TV, radio og på internettet. Jeg anser ikke mig selv som værende en kæmpe Apple-fan, men jeg har længe haft brug for en ny telefon; og valget er, som du måske kan regne ud, faldet på den nye iPhone 6. Den er godt nok en kende dyr, men jeg må ærligt indrømme, at det er langt den bedste smartphone jeg til dato har ejet.

Der er rigtigt mange fede features ved den nye iPhone, men jeg må nok erkende, at jeg synes allerbedst om kameraet – og evnen til at optage i slow motion. Jeg bruger rigtigt meget tid på idræt, hvor jeg også fungerer som træner for et ungdomshold – og i den forbindelse kommer kameraet i den nye iPhone 6 virkelig til sin ret. Det er vildt inspirerende at kunne gense alle bevægelser i slow motion; det gør mig ligeledes til en bedre træner og udøver.

Men hvad så kvaliteten

Der er ikke nogen tvivl om, at Apple laver lækre produkter. Det tror jeg de fleste kan blive enige om, uanset om man elsker iPhone eller ej. Og byggekvaliteten på iPhone 6 er heller ingen undtagelse. Jeg var dog, fra starten af, en smule bekymret for at tabe telefonen – særligt fordi reparationspriserne kan være urimeligt høje. Og hvad gør man så?

Jo, løsningen for mig har været et cover til iPhone 6. Det er super billigt, og så kan jeg rende rundt med min smartphone i lommen, uden at være nervøs for at ødelægge den. Det er ydermere skønt at se, at de moderne covers er meget tynde og lette. De første covers der kom på markedet, var meget klodsede – men det er de absolut ikke mere.

De sidste jeg vil have købt til min iPhone, er noget beskyttelsesfilm til skærmen. Det er jo oftest den, der går i stykker. Så jeg tænker, at det bliver indkøbt i løbet af den næste uge. Ellers er det jo bare med at nyde telefonen, og ikke mindst downloade en hulens masse sjove apps.

Disclaimer
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *