Elektroniske cigaretter fås med et utal af smagsvarianter

De elektroniske cigaretter har efterhånden gjort sit indtog på det danske marked, og det er der rigtig mange grunde til. Èn af de væsentlige grunde er det, at man kan få et utal af gode smagsvarianter til sin elektroniske cigaret. Det hedder e-væsker, og det er det, du ryger fra din e-cigaret og som giver e-cigaretten den gode smag, som den altid har. Der findes efterhånden rigtig mange smagsvarianter på markedet, og det er ikke alle, der er lige gode og lige sunde. De e-væsker, man vælger, at købe, skal være lavet af naturlige smagsaromaer og samtidig være godkendt til fødevarebrug. Derudover kan du vælge, om din e-væske skal være med eller uden nikotin. Nikotin er i Danmark klassificeret som et lægemiddel. Og det må derfor ikke anvendes i e-cigaretter uden godkendelse. Pt. er der ingen producenter, som har en sådan godkendelse i Danmark. Danske forhandlere som eksempelvis smartsmoke.dk, kan derfor ikke sælge e-væske med nikotin. Derfor er man tvunget til at købe sin e-væske i udlandet, hvis man vil have den med nikotin.

Rigtig mange rygestopkonsulenter anbefaler, at patienterne, der gerne vil stoppe med at ryge, bruger e-cigaretten til nedtrapningen. Det gør de netop fordi, du kan få e-væsken med nikotin i. Der findes forskellige styrker, så du kan vælge den, der passer netop til dig og dit udgangspunkt. Hvis du f.eks. har været vant til at ryge rigtig meget, så bør du måske købe dig e-væske med meget nikotin i, og omvendt bør du måske ikke købe din e-væske med så meget nikotin i, hvis ikke du har været vant til at ryge så meget. Hvis du mangler vejledning til det, at finde frem til den helt rette e-væske til din elektroniske cigaret, så kan du med fordel gå på nettet og finde rigtig mange guides og hjemmesider, hvor folk hjælper dig på vej. Du kan eksempelvis finde oversigter over, hvilke nikotinstyrker, du kan vælge imellem, og gode forslag til, hvor meget nikotin lige netop du bør få, ud fra en måling på hvor mange traditionelle cigaretter, du før har været vant til at ryge om dagen.

De forskellige smagsvarianter er stort set altid en smagssag, så mange gange bør man også blot prøve sig frem, for så at finde ud af, hvad der passer én bedst, og hvilken styrke nikotin der er passende til én. Det er en smagssag, ligesom det også er forskelligt fra person til person, hvilket cigaretmærke man foretrækker. Derfor kan det godt tage tid, at skulle finde frem til netop de smage, man foretrækker. Der findes som førnævnt et utal af smagsvarianter, såsom: Menthol, æble, jordbær, champagne, lakrids, blåbær, vanilje, fersken mfl. Du kan sagtens mikse de forskellige smage, og på den måde finde frem til en god smagskombination, som lige netop er god for dig. Heldigvis er smagsvarianterne aldrig specielt dyre, så du kan sagtens købe en masse ind, så du kan prøve dig frem og dykke ned i e-væskeverdenen. Giv dig selv lov til at prøve en masse forskellige smagsvarianter, da det fremover kun vil gøre det nemmere for dig, når du skal indkøbe de forskellige e-væsker. Det bliver endvidere også billigere for dig, da du så fremover blot behøver at købe de, du bedst kan lide, og ikke længere behøver at eksperimentere, og dermed købe en masse forskellige smagsvarianter ind, som du alligevel ikke kan lide at have i din elektroniske cigaret.

 

Disclaimer
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *