Verdens bedste vintertøj

En af mine veninder, Lisbeth, har jeg kendt de seneste knap fire år, efter at vi mødte hinanden i en mødregruppe, som jeg meldte mig til efter at have født vores endnu eneste barn. Vi blev hurtigt gode venner og ses mindst en gang om ugen, hvor snakken går om alt muligt – også om vores børn, der jo altså er jævnaldrende.

For mig har bekendtskabet med Lisbeth en ekstra fordel, for hun arbejder i en børnetøjsforretning og giver mig derfor tit gode fif om indkøb af tøj til vores datter. Hvis forretningen for eksempel har planlagt at sætte en kollektion af termotøj til børn på udsalg, fortæller hun mig det altid i god tid, så jeg får mulighed for at udnytte et godt tilbud.

Det har jeg udnyttet flere gange, og det har helt sikkert sparet os for en del penge. For eksempel nævnte Lisbeth en gang sidste forår, at forretningen gerne ville af med lageret af vintertøj, og derfor var der blandt andet en virkelig god flyverdragt på tilbud i ugen efter. Se det geniale tilbud på flyverdragter her.

Resultat af de gode tilbud

Det resulterede i, at jeg tog ind i forretningen og købte en flyverdragt til vores datter i en størrelse, så jeg kunne regne med, at hun kunne passe den i den kommende vinter, hvilket også holder stik.

Under det samme besøg i forretningen forsynede jeg mig også med vinterfodtøj, fordi forretningen havde sat alle deres varme hjemmesko til børn kraftigt ned i pris. Jeg er helt tryg ved, at vores datter ikke har noget imod at gå i sidste vinters støvle-mode.

Sådan gik det for sig!

Disclaimer
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *