Uundværligt trappegitter

Hvis der er noget man som en forælder sætter pris på er tryghed og vished om at man har gjort alt hvad man kunne for at forhindre at ens lille guldklump ikke kommer til skade. Det er her at en trappegitter er et uundværlig redskab og som Lan give enhver forælder fred og rå i sjælen.

En trappegitter, børnegitter, brændeovnsgitter eller dørgitter kan bruges overalt. Der er meget fleksible i brede og er meget nemme at flytte rundt med i huset, efter behov. De fleste trappegittre bliver presmonteret i døre eller andre åbninger. Dette betyder at du hverken har brug for skruer eller skruetrækker eller andet værktøj, for den sags skyld.

Gode trappegitre

Gode trappegittre er meget fleksible i breden og kan som regel bruges på åbninger som er fra 72,5 cm til 120 cm. Denne fleksibilitet opnås ved den geniale design hvor man udenbesvær kan tilføje forlænger stykker indtil man opnår den ønskede brede. De fleste trappegittre får i flere farve.

Som regel findes de i hvid farve, koks farve og metal farve så de kan tilpasses ethvert hjem og stil. Oftest er de designet og producerede med klassiske lodrette stænger hvilket betyder at dit barn altid kan se igennem trappegitter uden besvær.

De er meget nemme at åbne for de voksne og utroligt besværligt at åbne for de små. Trappegitter kan bruges for at forhindre børn til at falde ned ad trappen eller blot for at forhindre barnet til at gå i et bestemt rum.

Gitre til hunde

Hvis du har et hund som du gerne vil holde væk fra dit barn i et stund kan med fordel investere i en trappegitter og dermed forhindre din kæledyr til at komme til dit barn mens du er optaget og ikke kan følge med i hvad det er hunde kan finde på.

Hvis du har brug for og ønsker en mere permanent løsning i dit hjem, bør du overveje at investere i de fastmonterede gitre. Efter monteringen kan disse bruges generation efter generation og de yder både sikkerhed og forbedret stabilitet i forhold til de mere fleksible løsninger. De er velegnet til børneinstitutioner, dagplejen eller til de hjem hvor en stor og tung hund er en del af hverdagen.

Hvis en stor og tung hund ynder at læne sig op ad gitteret vil den faste og skruemonterede trappegitter være den bedste løsning. Disse gitre fastgøres ved hjælp af fire, ofte solide, skruer som sikrer at trappegitter ikke løsner sig med tiden.

Hvis der skulle være brug for det, kan du uden besvær fjerne gitteret ved hjælp af en børnesikret tryklås. Dette gør det nemt at hægte gitteret af hvis og når der ikke er brug for den. En perfekt løsning til dagpleje moren som arbejder i eget hjem. Vil du vide mere om trappegitre, dørgitre og børnegitre, så læs med her: https://www.trappegitter.dk/

Disclaimer
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *