Giv en hånd!

Man kan give en hjælpende hånd på mange måder, men det vigtigste er, at man gør det, hvis der er nogen, som har brug for det. I denne artikel vil du møde Lone, som elsker, når man giver hende, en hånd eller to!

39-årige Lone dyrker fisting med sin mand, med andre fyre og med andre par: Jeg tror, det er fem år siden, jeg oplevede fisting første gang. Jeg har altid godt kunne lide at få forskellige ting op, men så begyndte min mand at bruge sine hænder, og det var bare dejligt. Jeg kan godt lide den følelse af, at det virkelig strammer. Vi har også købt kæmpe dildoer, som jeg nyder at få op – og så nyder jeg også bare, at min mand tager ordentlig fat i mig, så jeg rigtig kan mærke ham.

Når jeg bliver fistet, slapper jeg helt af og nyder det – jeg kan mærke, hvordan det snurrer og varmer i hele min krop, og så kan jeg virkelig mærke, hvordan orgasmen kommer. Jeg tror, at det, der fascinerer mig, er at være sammen med min mand om det – det at han elsker at gøre det ved mig og følelsen af, at vi er sammen om det.

Jeg har det også sådan, at jeg godt kan lide at udvide mine grænser. Det går ikke særlig stærkt, men jeg gør det i det tempo, hvor jeg kan mærke, at nu vil jeg prøve noget nyt igen. Hvis nogen for 10 år siden havde spurgt mig, om alt det, jeg laver nu, var noget, jeg havde lyst til, så ville jeg helt sikkert, have sagt “Nej, det er ikke noget for mig” – men nu har jeg en stor lyst til at udforske det hele.

Hvis andre skulle få lyst til at prøve det, så er mit råd, at hvis man synes, det lyder frækt, så skal man prøve det: Men man skal tage det stille og roligt, så man ikke bliver skræmt. Så kan man også nå at nyde det – og så kommer man til at elske det.

Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *